akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5124
EURO
34,7669
ALTIN
2.403,14
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Deniz Sezonunun Açıldığı Akçakoca’da BAYRAM BEREKETİ %YÜZ DOLULUK

Deniz Sezonunun Açıldığı Akçakoca’da BAYRAM BEREKETİ  %YÜZ DOLULUK
26.06.2017 07:58
453
A+
A-

Mavi Bayraklı İki Plajı Ve 38 Kilometrelik Denize Girebilir Kumsalı İle Batı Karadenizin İncisi Unvanını Alan Akçakoca’da Bayramla Beraber Deniz Sezon Açıldı .

.

Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren plajları doldururken sezon hazırlıklarını tamamlamış tam turizm tesisleri de tam kapasite çalışmaya başladı.

Bayram tatilin ve sezon ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, gazetemize yaptığı açıklamada, otel ve pansiyonların tam doluluk oranına ulaştığını tüm işletmelerin tam kapasite çalıştığını belirterek;, “Biz bu yoğunluğu bekliyorduk. Ona göre de tedbirlerimizi aldık. Özellikle sahillerde güvenliğe büyük önem verdik. jet- skili cankurtaran ekibimizle güvenliği sağlıyoruz. Belediye ve polis ekiplerimiz de şehrin her yerinde üzerlerine düşen güvenlik hizmetini veriyorlar..” dedi.

dsc_0299

Sezon başlangıcının bayram tatiline denk gelmesinin etkili olduğunu belirten Yemenici, ilçede iki mavi bayraklı plajın var olduğunu anımsatarak sürdürdüğü açıklamasında;“16 cankurtaran ve 6 jet-ski, cankurtaran kuleleri ve gerekli uyarı levhaları ile güvenlik sağlandı. Geçen yıl 438 vakaya müdahale ederek vatandaşımızı kurtardık. Bu yıl da  inşallah hiç boğulma vakası olmamasını diliyoruz.”dedi.