akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5071
EURO
34,9040
ALTIN
2.436,16
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

ŞEHİT ERCAN ÇELİK’İN ADI VERİLECEK

ŞEHİT ERCAN ÇELİK’İN ADI VERİLECEK
02.06.2017 06:27
563
A+
A-

Akçakoca Belediyesinin  Girişimleri Sonucu Spor Toto Tarafından Hibe Olarak Yapılacak Olan Ve İçinde  , Basketbol , Voleybol Sahaları İle Tenis Kortlarının Yer Alacağı Akçakoca Endüstri Meslek Lisesi Yanında ki Alanda  Yer Alan Spor Kompleksine Şehit Ercan Çelik’in Adı Verilecek.

 

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ile birlikte  Akçakoca’da yapımı süren tesisleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici  Akçakoca Fedai Karabıyık Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi yanındaki alanda yapına başlanan spor kompleksine  Cerablusta şehit Düşen Ercan Çelik’in adını vereceklerini söyledi.

 

İnşaat firması temsilcileri ve belediyenin teknik elemanlarından çalışmalar ile ilgili kısa bir brifing alan Kaymakam Öztürk , yapılacak semt sahasının çok önemli bir yatırım olarak gördüğünü belirterek “Belediye ve Spor toto işbirliği ile iyi bir kazanım ortaya çıkmaktadır” dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca’da ikinci ve daha büyük bir semt sahasını inşa ettiklerini belirttiği açıklamasında “Spor Toto, Kaymakamlık ve Belediye işbirliği içerisinde büyük bir  tesis inşa ediyoruz. Gençlerimizin olumsuz alışkanlıklara yönelmemeleri için ikincisini yaptığımız spor sahalarını yaygınlaştıracak  her bölgede spor yapabilecek  enerjilerini harcayacak tesisler yapacağız.

sehit-1

Burada yapımına başlanan ve kısa bir süre sonra hizmete girmesini planladığımız tesise bu okulun mezunu olduğunu öğrendiğimiz Cerablusta şehit düşen Ercan kardeşimizin adını vereceğiz. Bu kompleksin adı Şehit Ercan Çelik Spor Kompleksi olacak ve adını  ebediyen yaşatacağız  inşallah” dedi.







ETİKETLER: