akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3524
EURO
34,7322
ALTIN
2.409,97
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Akçakoca’da Balık Ve Kahvaltının Adresi DÖRT MEVSİM MUSTAFA’NIN YERİ

Akçakoca’da Balık Ve Kahvaltının Adresi DÖRT MEVSİM MUSTAFA’NIN YERİ
06.05.2017 18:53
1.509
A+
A-

Serme Kahvaltı Geleneğini Akçakoca’da Başlatan Mustafa’nın Yeri Balık Lokantası İlk Günkü Çizgisini Bozmadan Balıkta Ve Kahvaltıda Özenli Hizmetini Sürdürüyor.

Bulunduğu konum , servisteki çeşitlilik ve kaliteli ürün sunumuyla Akçakocalıların ve misafir müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği Mustafa’nın Yeri Balık Lokantası kahvaltıda dört sıcak ikramıyla başlattığı geleneği ile tek mekan olma özelliğini koruyor.

muyo-2

Akçakoca’da Balık ve Kahvaltıda marka olmuş Mustafa’nın Yeri için Akçakocalılar ve ilçe dışından gelen müdavimleri denize nazır kahvaltı yapmanın bir ayrıcalık olduğunu söylüyorlar.

Serpme kahvaltıyı Akçakoca’da ilk başlatan esnaflardan olan Mustafa Topuz işletmesine gösterilen ilginin misafirleriyle arasında güçlü bir bağın oluştuğunu , kahvaltı ve balık konusundaki uzun yıllara dayalı tecrübenin bunu pekiştirdiğini belirterek “Sadece Akçakoca’nın değil, kahvaltı konusunda bölgenin de en prestijli mekanlarından biriyiz. Gerek balıkta gerekse kahvaltı menüsünde bize özel bir çeşit ve sunum zenginliğimiz var” dedi.

.muyo-3

En az dört sıcak ürün masaya konuyor

Serpme kahvaltı konseptinde bulunan klasik çeşitlerin yanı sıra, mutlaka en az dört çeşit sıcak ürünle kahvaltı menüsünü zenginleştiren Mustafa Topuz, benzer çeşitliliğe sahip fazlaca işletmenin kalmadığının da altını çizen Topuz “ Deniz ürünleri konusunda öteden beri hatırı sayılır bir beğeniye sahibiz. Kahvaltı konusunda ise yoğun bir ilgi var ki doluluk nedeniyle özellikle hafta sonları için misafirlerimizin randevu alması gerekiyor.” Açıklamasında bulundu.

Dört mevsim doyumsuz bir deniz manzarası eşliğinde limitsiz çay servisinin yapıldığı dört sıcaklı eşsiz bir kahvaltı isteyenlerin ilk tercihi Mustafanın Yeri.