akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Bu Sevgi Bitmez Mustafa Kemal’ler Tükenmez..ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Bu Sevgi Bitmez Mustafa Kemal’ler Tükenmez..ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
23.04.2017 11:29
848
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının  Ve Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 97. Yılı Tüm Yurtta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde , Dış Temsilciliklerimizde ve Akçakoca’da Çeşitli Etkinliklerle  Coşku İçinde Kutlandı.

Akçakoca’da ilk tören yoğun yağış altında Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

bay-si-1

Kaymakam Yasin Öztürk ve Tüm Protokol üyeleri ile CHP ve MHP Başkan ve yöneticilerinin katıldığı tören İlçe Milli eğitim müdürlüğü çelengini Müdür Ömer Ezer’in sunumu saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla tamamlandı.

bay-si-3bay-si-2

Kapalı Spor Salonunda yapılan ve vatandaşların salonu tıklım tıklım doldurduğu renkli ve anlamlı gösterilerin yer aldığı saat 10 00 da başlayan töreni; Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt, İlçe Emniyet Müdürü Levent .As. Şb. Başkanı Savaş Karataşlı CHP İlçe Başkanı Turan Güler MHP Bşk Yrd. Fatih Çakır Meclis Üyesi Yüksel Yılmaz  ve salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar ilgi ve coşkuyla izlediler.foto-23-4 foto-23-8 murata-23-1 murata-23-3 murata-23-5

 

Çok iyi organizesiyle ve görsel olarak da anlam olarak da mükemmel  gösterilerin yer aldığı kutlamalar izleyenlerden sık sık ve yoğun alkış aldı.

Ülkemizin dört bir yanından ezgileri eşliğinde oynanan halk oyunları, rontlar, sportif oyunlarla dolu programda ilçe çapında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödülleri verildi.

Özellikle kareografilerin finalinde yer alan   Atatürk ve Bayrak sevgisini içeren panoramalar izleyiciler tarafından coşkuyla alkışlanırken yüzlerce vatandaş adeta  fotoğraf çekme ya da kayıt yapma yarışına girdi.

foto-23-3 murata-23-9

Tören kutlamalarda yapılan halat çekme, yumurta ve Çuval yarışları galiplerine ödülleri verilmesiyle sona ererken Ak Parti Yönetiminden kimsenin iştirak etmemiş olması dikkat çekti.

 

 







ETİKETLER: