akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5314
EURO
34,9862
ALTIN
2.434,70
BIST
9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

SARIOĞLU MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

SARIOĞLU MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
22.04.2017 16:08
363
A+
A-

İş Adamı Esvet Sarıoğlu Yayınladığı Bir Mesajla Miraç Kandilini Kutladı.

Hayırsever İş Adamı Esvet Sarıoğlu  tüm İslam Aleminin ve Akçakoca’lı hemşerilerinin  Miraç Kandili’ni tebrik ederek, ‘Bu gece, İslam Alemi’nin kurtuluşuna, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını, gönül bağlarımızı, muhabbetimizi, kardeşliğimizi her zamankinden daha sağlam ve sıkı bir şekilde güçlendirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’ dedi.

Miraç Kandili’nin Hz. Muhammed’in aracısız bir şeklide Allah’la buluşmasını ifade ettiğini belirten Sarıoğlu; “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in, Yaradan’ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili, dargınlıkları gidermek, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir gecedir. Bu gece kulun yakarışlarını sunacağı ve Allah’ın sonsuz affından, merhametinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandili mübarek olsun. Bu anlamlı gecenin kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.” dedi.

 







ETİKETLER: