akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

ATSO; TOBB MARMARA TRAKYA BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

ATSO; TOBB MARMARA TRAKYA BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI
21.12.2016 21:27
393
A+
A-

Marmara Trakya Bölgesi’ndeki Odalar Ve Borsalar Ankara’da TOBB İkiz Kuleler’de Düzenlenen İstişare Toplantısında Buluştu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Marmara Trakya Bölgesi’ndeki Odaların ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterleri katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’nin odaların ve borsaların üyeleri için önemli hizmetler gerçekleştirdiğine değinen, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bunların tüm üyelere detaylı olarak anlatılmasını ve ‘odalar, borsalar ne iş yapar?’ sorusuna doyurucu yanıtlar verilmesini istedi. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu zor günlerden geçildiğine işaret ederek, “Gün birlikte hareket etme günüdür” dedi.

atss-2

Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunulurken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi(MEYBEM)’ne ilişkin sunumlar yapıldı.

Toplantıya Akçakoca Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant , Meclis Başkanı Hüsnü Koç ve Genel Sekreter Kemal Başar katıldılar. TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Akçakoca’daki süren Yatırımlar ve ekonomik konular ile ilgili istişarede bulundular.

atss-3