akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3487
EURO
34,7293
ALTIN
2.419,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

BAŞKAN YEMENİCİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YEMENİCİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
27.04.2016 13:13
664
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Mahalle Muhtarlarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi. Belediyede Yeni Kurulan Muhtarlar Müdürlüğü Hakkında İstişare Yapmak Ve Genel Konuları Değerlendirmek Amacıyla  Gerçekleştirilen Kahvaltılı Toplantıya Birim Müdürlüğü Görevine Getirilen Faik Horoz, Bşk. Yrd. Ali Direk ve Özel Kalem Müdürü İsmail Kural  da Katıldı.

kah (2)

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici  toplantı ile ilgili görüşlerini.  “ Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara vermiş olduğu önemi hepimiz biliyoruz, onun bir nişanesi olarak belediyemizde muhtarlar müdürlüğümüzü kurduk. Faik Horoz beyi de oraya müdür olarak atadık, bugünde o müdürlüğün kurumsal işleyişi ile ilgili, hem de muhtarlarımızın talepleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirdik. Bu müdürlük sayesinde böylece muhtarlarımız bize her zaman ulaşmış olacaktır, gerek elektronik ortamda gerekse direk bağlantı kurabilecekleri ve kurulan sisteme dilekçeleriyle başvurabilecekleri bir yerleri olacaktır. Mahalleriyle ilgili tüm taleplerini oraya yapacaklar, bizlerde kısa sürede kendilerine fiilen  yazılı olarak yapmış oldukları talebin hangi durumda olduğunu ve hangi aşamada olduğunu bilgilendirme yapacağız. Muhtarlar müdürlüğü her ay belediyenin bölümlerinden aldığı raporları mahalle muhtarlarına iletecektir. Böylece mahalle muhtarları mahallelerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmuş olacaklardır.” diye belirtti.