akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4839
EURO
34,8325
ALTIN
2.421,28
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

BARINAK VE MAHMUZ YATIRIMLARI MASADA

BARINAK VE MAHMUZ YATIRIMLARI MASADA
15.03.2016 22:41
710
A+
A-

Akçakoca Limanı Taşınması Ve Yeni Yat Limanı, Balıkçı Barınağı Revizyonu Ve Yapımı, Dalgakıran Yatırımları İçin  Kaymakam Özer, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Düzce Milletvekillerine  Bir Brifing Verildi.

 

Akçakoca Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Mehmet Özer , Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici,  Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü , Fevai Arslan, Ayşe Keşir’in yanısıra Yıldız Tek. Üni. Öğretim üyesi Prof. Dr Yalçın Yüksel, Dr. Tunç Gökçe, Ulaştırma Bakanlığı Bolu 13. Bölge müdürü Rıfat Uras , İGM Üyeleri Ayfer Yılmaz, Dursun Çakır ATSO Bşk. Yar. Hakan Solak ve ilçe yöneticileri katıldı.

BARINAK (2)

DAKGAKIRAN, BALIKÇI BARINAĞI REVİZYONU, YAT LİMANI

Gerçekleştirilen toplantıda, Akçakoca’nın en önemli sorunlarından birisi olan, Balıkçı barınağı revizyonu ve yapımı, Yat limanı konuları ve , Akçakoca sahillerindeki falezlerin korunması kayıp kumların kazanımı için Açık Deniz Dalgakıran yapımı süreçleri ele alındı. Uzmanların bu konularda detaylı bir teknik sunum yaptıkları toplantının çok verimli geçtiği uzun ve kısa vadede neler yapılabileceği istişare edildiği öğrenildi.