akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5101
EURO
34,8700
ALTIN
2.450,28
BIST
9.889,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

SALDIRIYI KINADILAR

SALDIRIYI KINADILAR
18.02.2016 12:08
399
A+
A-

Ak Parti İl Başkanı Keskin CHP İl Başkanı Tozan ve DÜ Rektörü Prof. Dr. Çakar Ankara’da Yapılan Menfur Saldırıyı Yayınladıkları Bir Mesajla Kınadılar.

KESKİN, “DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ankara’da düzenlenen bombalı saldırıyı yapan teröristleri kınayarak, “ Bu saldırılara karşı birlik ve dayanışma içinde olmalıyız” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ankara’da düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 28 TSK personeli ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı ve yaralananlara da acil şifalar diledi. Terör ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğine kaydeden İl Başkanı Hikmet Keskin, “ birlik ve beraberliğimize yönelik bu saldırıları yapanlarla hem içeride hem de dışarıda mücadelemiz devam edecek ve milletimize yaşattıkları bu acıların bedelini ödeteceğiz. Biz hiçbir zaman haklı davamızın yolundan dönmeyeceğiz. Bizi, eğip bükmek ya da diz çöktürmek isteyenler bu kirli emellerine ulaşamayacaklar.  Onlar bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak istedikçe biz daha çok kenetleneceğiz. Milletimizin, daha önce olduğu gibi bu saldırıdan da dayanışma içinde çıkacağını ve hain şer odaklarına istediklerini vermeyeceğine inanıyorum.

Terörü ve terörü destekleyen ve üzerinden siyaset yapan tüm odakları bir kez daha lanetliyorum. Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara ve Düzceli Hava Binbaşı Serdar Asuk’a acil şifalar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

kın (1)

TOZAN” MİLLETİMİZİN HUZURUNU BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR”

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan Ankara’da alçakve haince yapılan saldırıyı kınadığı mesajında;

“Başkent Ankara’da dün askeri servis aracına düzenlenen ve 28 kişinin hayatını kaybettiği 61 kişinin yaralandığı bombalı saldırı, Türkiye’yi bir kez daha derinden sarsmıştır.

Öncelikle, bu menfur saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personelimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Kim olursa olsun, insan hayatına kast edenleri tartışmasız, amasız lanetliyoruz.

Bizlerin birlik, beraberlik ve kardeşliğimize yönelik hainlerce yapılan bu terörist saldırıyı şiddetle lanetliyorum.

Terörü yok etme anlamında hükümetin alacağı kararların arkasında olduğumuzu bir kez daha deklare ediyoruz.

Şu asla Unutulmamalıdır ki Milletimizin huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Ülkemizin başı sağ olsun..”dedi.

 

 

DÜ REKTÖRÜ ÇAKAR “İNSANLIK SUÇU İŞLEYENLERİ LANETLİYORUZ”

 

DÜ Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ;Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yaşamını yitiren ve yaralanan yurttaşlarımızın yakınlarına ve aziz Milletimize sabır ve başsağlığı dilediği mesajında;

 

“Düzce Üniversitesi olarak, bir insanlık suçu olan terör eylemlerini gerçekleştiren, destekleyen ve bu terörist faaliyetlere zemin hazırlayanları şiddetle kınıyor ve lanetliyor; şer odaklarının insanlık dışı yöntemlerle hain amaçlarına ulaşamayacaklarını bir kez daha vurguluyoruz.” İfadesine yer verdi.







ETİKETLER: