akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2710
EURO
34,7741
ALTIN
2.410,25
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Kış Şartları Ve Alt Yapı Çalışmaları Nedeniyle BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR

Kış Şartları Ve Alt Yapı Çalışmaları Nedeniyle BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR
18.02.2016 10:24
386
A+
A-

Yağmur Suyu Drenaj Şebekesinin  Kurulması Ve Doğalgaz Döşenmesi Çalışmaları Nedeniyle İlçe Genelinde Cadde Ve Sokaklarda  Bozulan Yolların Onarım Çalışmaları Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Hızla Gerçekleştiriliyor.

 

Havaların düzelmesi ile birlikte alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde  çalışmalara başlayan fen işleri ekipleri   başta özellikle  iki okulun yolu olması nedeniyle  çok şikayete sözkonusu Çuhalı çarşısındaki caddenin ve okul önlerinin onarımını ile kazılan caddelerin ve sokakların tümünde hummalı bir çalışma başlattı.

Beton olan yolların betonla, kilit parke kısımlarının kilit parkeyle döşenmesi tamamlanan bölgeler itfaiye müdürlüğünce derhal yıkanarak moloz ve çamurdan arındırılıyor.

İlçe genelinde belirlenen aksaklıkların çözümü doğrultusunda  bir çalışma programı hazırladıklarını belirten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havalar elverdiği sürece  çalışmaların kesintisiz sürdürüleceğini vurgulayarak “ Onarım çalışmalar yanısıra yeni yollar açmaya devam edeceğiz ve açılan onarılan yollarda yaya yolu ve bordür yapımını da gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundular.

 

yollar (2) yollar (3)

ONARIMIN ARDINDAN YOLLAR VE MEYDANLAR YIKANIYOR

Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerle yürütülen temizlik çalışmaları kapsamında, ilçe merkezinin ana caddeleri, kaldırımlar, yollar ve parklar tazyikli su ile yıkanıyor.

Temizlik işleri ve İtfaiye müdürlüğü ekiplerince yapılan periyodik temizlik hizmetleri yanında Kışın ve alt yapı çalışmalarının neden olduğu kirlilik ve çamur tazyikli suyla yıkanarak temizleniyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri ,Akçakoca’nın daha düzenli ve temiz bir ilçe olması amacıyla, ilçenin estetiğini ve sağlığını ilgilendiren temizlik ile ilgili çalışmaların yoğun ve aralıksız olarak sürdürüleceği belirtildi.