akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3454
EURO
34,7636
ALTIN
2.392,63
BIST
10.248,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Telekom Ve Sedaş’la Yapılan Toplantıları Değerlendiren BAŞKAN YEMENİCİ “ ALT YAPIDA ORTAK HAREKET EDECEĞİZ”

Telekom Ve Sedaş’la Yapılan Toplantıları Değerlendiren BAŞKAN YEMENİCİ “  ALT YAPIDA ORTAK HAREKET EDECEĞİZ”
19.01.2016 12:29
414
A+
A-

Yatırımcı Genel Müdürlükler İle Toplantılar Sürüyor

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Tarafından Organize Edilen Ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Başkanlığında Düzenlenen Bölge Müdürlükleri İle Yapılan  İstişare Toplantıları  TÜRK TELEKOM ve SEDAŞ Görüşmeleri İle Sürdürüldü.

Düzce  Erguvan tesislerinde gerçekleştirilen Bölge Müdürlükleri ile Düzce’nin sorunlarının ele alındığı toplantılara, AK Parti Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, il ve ilçe belediye başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekilleri ,parti yöneticileri  ve Türk Telekom İl Müdürü İlhan Aytekin  ile Sedaş İcra Başkanı Bekir Sami Güven, Sedaş Dağıtım Direktörleri katıldı.

Ayrı seanslarda gerçekleştirilen toplantıların açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce’nin  sorunlarını bütünüyle ele alındığı  toplantıların üçüncü ve dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini  daha önce  DSİ ve Karayolları ile toplantılar düzenlemiş olduğunu, burada belirlenen sorunların ilgili bakanlıklara iletildiğini  söyledi.

Ardından konuşan AK Parti Düzce Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ İlimizin tüm sorunlarını dile getirdiğimiz önemli toplantılara imza atıyoruz. Türk Telekom  ve SEDAŞ toplantılarımız da bu konuda bize ve ilimize ışık tutacaktır. Özellikle sorunların çözümü için yapılacak olan girişimler bizim için çok önemli. Dolayısıyla bu toplantıları önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte bu toplantılarımızdan çıkan sonuçları Ankara’da Bakanlarımıza üç milletvekili olarak ileteceğiz” ifadelerinde bulundu.

 

sedas (6) TURK TELEKOM (4)

YEMENİCİ “YAP BOZ DEVRİ KAPANDI”

İl ve İlçe Belediye Başkanlarının , kendi sınırları arasında yer alan Sedaş ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları tek tek paylaştığı Telekom yatırımları ile ilgili sorunların dile getirildiği,  toplantılar ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Başkan Yemenici; Yatırımcı Bölge Müdürlükleri toplantılarının ilçemize hizmet getirilmesi ve yatırım programlarının değerlendirilmesi açısından önemli olduğunu belirterek;” Telekom ve Sedaş’ın sorumluluğundaki tüm sorunların ve taleplerin  görüşüldüğü toplantılar özellikle alt yapı çalışmalarında yap bozun ortadan kaldırılması açısından çok önemli. Sürekli aç kapanın önlenmesi maddi ve manevi zararın önlenmesi için çalışmaların paralel gitmesi gerekli.

 

İlçemizin alt yapı sorunları arasında önemli yatırımları olan TürkTelekom ve SEDAŞ çalışmalarının daha hızlı ve diğer alt yapı çalışmaları ile koordineli yapılması bu nedenle birlikte hareket edilmesi gerekiyor. Bizler bir yere asfalt veya parke taşı döşemelerinde Sedaş ve Telekom ile işbirliğinin olması gerektiğine önem veriyoruz. Bu konuda işbirliğinin önemi büyük. Bu toplantılarda hem sorunlarımızı dile getiriyor hem de işbirliği planlamasını görüşüyoruz. Çok yararlı oluyor”dedi.