akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3814
EURO
34,6007
ALTIN
2.391,48
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

KOTİL SÖZÜNÜ TUTTU .AKÇAKOCA THY BROŞÜRLERİNDE

KOTİL SÖZÜNÜ TUTTU .AKÇAKOCA THY BROŞÜRLERİNDE
14.10.2015 22:39
369
A+
A-

Türk Hava Yolları Bünyesinde Bulunan Düzce Ve Akçakoca Uçakları Düzce’yi Ve Akçakoca’yı  Dünyaya Tanıtıyor. Uçakların İsimlerinin Akçakoca Ve Düzce Olması  Yanı Sıra Uçak İçinde Detaylı Tanıtımın Yer Aldığı Broşürlerle  Bilgilendirmeler Yapılıyor.

Türk Hava Yolları her uçağına özel bir ad takma geleneğini kapsamında bir çok  ile ait uçak isimleri ,bir sürü önemli mekan isimleri yanı sıra tek ilçe  “”Akçakoca adında da bir uçak ismi var.

Uçak bir hava alanına ineceği zaman Kule ile pilot arasında ki diyalog ise şu şekilde oluyor. “ TC-DDL Akçakoca  iniş için izin istiyor” Bu kodlamalar hem pilotlar tarafından hem kule yetkilileri tarafından duyuluyor.

SADECE UÇAK DIŞINDA DEĞİL UÇAK İÇİNDE DE TANITIM YAPILIYOR.

Uçak hakkında Hostes bilgiler verirken uçağın adını da yolculara aktarıyor. Her koltuğun arkasında bulunan tanıtım broşürleri içerisinde Düzce’ye ve Akçakoca’ya ait tanıtım broşürleri var. Bu broşürler de Düzce’nin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Düzce’yi bilmeyen ve tanımak isteyenler sadece broşürlerle kalmıyor ve Akçakoca’ya Düzce’ye geliyor.

DÜZCE VE AKÇAKOCA TURİZMİNE BÜYÜK KATKI

Geçtiğimiz günlerde Akçakoca’ya gelen ve  Türk havacılığı hakkında bilgiler veren Türk Hava Yollarının yükselişindeki sırrı anlatan THY  Genel Müdürü Temel Kotil, Akçakoca tanıtımı için özel çaba göstereceğinin sözünün Başkan Yemenici’yi ziyaretinde gazeteciler önünde söz vermişti.