akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3864
EURO
34,7842
ALTIN
2.409,72
BIST
10.097,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDEN YANMAZ “AYAZLI- ÇUHALI ARASINDAKİ KÖPRÜ KISA SÜREDE BİTİRİLECEK”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDEN YANMAZ “AYAZLI- ÇUHALI ARASINDAKİ KÖPRÜ KISA SÜREDE BİTİRİLECEK”
18.11.2022 13:33
877
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz , geçtiğimiz aylarda yaşanan su taşkınlarından etkilenen ve tehlike arzeden Otel Akçakoca’nın deniz tarafında kalan yaya  köprüsünün yapımının iki üç ay gibi sürede tamamlanacağını söyledi.

Köprünün yapım çalışmalarını beraberinde Başkan Yardımcıları, Abitaş Ve Fen İşleri Müdürü ile birlikte inceleyen Yanmaz yapımında destek verenlere teşekkür etti.

Köprüde çatlakların oluşması nedeniyle yıkmak zorunda kaldıklarını, yerine daha güzel köprü yapımı için çalıştıklarını ifade eden Yanmaz, ”Sevgili Akçakocalı hemşerilerim!… Bulunduğumuz mevki otel Akçakoca’nın önü. Burada ki dere üzerindeki yaya köprüde  çatlamalar vardı. Biz de yapım çalışmalarına başladık.  Bu konuda yaptığımız girişimlere Sağ olsunlar, Ali Balcı’nın oğlu Fatih Balcı ve  Pekintaş’ın müdürü Faruk Bey destek verdiler. .teşekkür ediyoruz. Fatih Balcı  yapımı için gereken maddi kısmı karşılayacağın ifade etti. Bizlere bu konuda yardımcı oldu.  Pekintaş Müdürü Faruk Bey   bu görmüş olduğunuz alt kirişleri bizlere verdi Belki evladiyelik bir köprü inşa edeceğiz. Ümran Boru Müdürü Fırat beye de çok teşekkür ediyoruz. Her istediğimizde vinci gönderiyor. Ve limanı yapan Emrah Beye de çok teşekkür ediyoruz. Bunların konulması için 200 tonluk vince ihtiyacımız var. Bu civarlarda böyle bir vinç yok. Gelmesi  çok pahalıya mâl olacağı için Ümran Boru’nun vinci ile limanı yapan Emrah beyin vincini karşılıklı koyarak köprüyü yerleştireceğiz. 2-3 ay içinde köprümüzü vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız“ dedi.

”ÖZÜR DİLİYORUZ…”

Başkan Yanmaz, çalışmalar esnasında verilen geçici rahatsızlık için de özür diledi. Yanmaz, ”Bu konuda rahatsızlık verdiğimiz için çevre sakinlerinden ve  Otel Akçakoca sahibi İbrahim Can beyden özür diliyoruz. Rahatsızlık verdik ama kendisi her zaman yardımcı oldu bize. Ona da çok teşekkür ediyoruz” dedi.