akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3815
EURO
34,7186
ALTIN
2.403,29
BIST
10.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

AK ARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU “ YÖRÜK MALI İLE KURBAN KESMEDİM

AK ARTİ İLÇE BAŞKANI SARIOĞLU “ YÖRÜK MALI İLE KURBAN KESMEDİM
18.11.2022 13:04
686
A+
A-

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Sarıoğlu,  parti merkezinde düzenlediği yönetim kurulu ve partisinin  belediye meclis üyelerinin de katıldığı basın toplantısında 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilen , devam eden hizmetler, Akçakoca gündemini oluşturan konular ve kendisi hakkındaki  yapılan olumsuz eleştiriler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2022 yılı içerisinde Akçakoca’da tamamladıkları projelerden bahseden Sarıoğlu “Son bir yıl içerisinde sık sık gündeme gelen yerel basında yer alan   Aktaş Şelalesi yolu başta olmak üzere, Kurugöl- Dağkenarısı mahallesi arasındaki yol, Kepenç Köyü çevre yolu  kavşağı bağlantısı, Tepköy’de ara bağlantı yolu , Karatavuk- Kurukavak arasındaki sıkıntı yaratan yolu ve  Arabacı Köyü-Edilli Köyü arası geçen yıl yarım kalan beton yolu  sağ olsun il başkanımızın desteği ile bu yıl  tamamlayarak hizmete soktuk. Akçakoca Belediyesi’nin asfalt çalışmalarına elimizden gelen  desteğimizi verdik. Akçakoca’ya faydası olacak her türlü konuda belediyemizin her zaman  yanındayız.’’ Dedi

 

Son meclis oturumunda gündeme gelen sapak ve Beyhanlı’da ki imar tadilatları il ilgili olarak  AK Parti gurubu olarak ret kararı verdiklerini buna rağmen düzenlemenin kabul edildiğini belirten Sarıoğlu  “ Bu karar itiraz ettik ve cevap bekliyoruz. Burada belediye ve kamu menfaati görmedik. Resen alınmış bir karar. Vatandaşın talebi. yok. Bu konuda açıklama içeren cevap bekliyoruz. Bize belgeleri getirin önümüze koyun, doğru olduğunu gösterin  kabul etmez isem namerdim. Burada kanunu hiçe sayan bir uygulama var. Biz buna dur diyeceğiz ve sonuna kadar gideceğiz. Eğer dilekçemiz dikkate alınmaz ise bu durumu taşıyacağımız yeri çok iyi biliyoruz!

Biz bu güne dek ittifak ilkeleri içinde her türlü desteği verdik vereceğiz de. Ancak yanlış bulduğumuz konularda desteklememiz söz konusu olamaz’ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Sarıoğlu kendisi hakkında son günlerde yerel basında ve bazı sosyal medya hesaplarında  gerçeği yansıtmayan ve belgesiz asılsız haberlere yer verildiğini belirterek “ Benim ne yapıp yapmadığım ortada. Hesabını veremeyeceğim bir işim asla olmamış ve olamazda. Yörük malıyla kurban kesmedim. İnsanları yalan yanlış bilgilendirerek şahsımı zan altında bırakıyorlar. Bizi diğerleri ile karıştırmasınlar. Ben şahsımla alakalı bu zamana kadar her ihtiyacımı kendi cebimden ödedim. Ne zaman bir konuda ret kararı versek bu tür algı haberleri yapılıyor. Ben şahsımla alakalı bu zamana kadar her ihtiyacımı kendi cebimden ödedim, beni kendileri ile kıyaslamasınlar.” Dedi.

Açıklamasını tamamlayan Sarıoğlu yol konuları ile ilgili olarak basın mensuplarının yönelttiği soruları yanıtladı.