akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3810
EURO
34,6951
ALTIN
2.400,49
BIST
10.054,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA TARIM VE ZİRAAT SEKTÖRÜNE YENİ BİR SOLUK

AKÇAKOCA TARIM VE ZİRAAT SEKTÖRÜNE YENİ BİR SOLUK
17.04.2024 10:02
838
A+
A-

 Tarım ve ziraat sektörüne yeni bir soluk getirecek  Akçakoca Emre Gök Tarım Ürünleri mağazası dualarla açıldı.

Hüseyin Yanmaz Kapalı pazar yerine çok yakın bir konumda hizmet verecek  mağazanın açılışı saat 14.00’te Belediye Başkanı Fikret Albayrak eşi Emine Albayrak ,CHP ilçe başkanı Tuğrul Abanoz Akçakoca ticaret sanayi ve esnaf odaları ile ziraat odası başkan ve yöneticileri, CHP’nin seçilmiş belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Yığılca’da da  bir şubesi olan Emre Gök tarım ürünleri mağazasının sahibi Emre Gök davetlileri tek tek karşılarken mağazasıyla ilgili sorulan soruları da yanıtladı. Gök, yaptığı açıklamada fındık alım satımı işi  yanı sıra, zirai faaliyetlerle ilgili vatandaşın ihtiyaç duyduğu her türlü araç-gereç ve ekipman satışı yaptıklarını söyledi.

Açılış öncesinde davetli topluluğa bir yandan atıştırmalık yiyecek ve içecek takdim edilirken, bir yandan da etli pilav, ayran ve tatlıdan oluşan kazanlar dolusu yemek ikramı yapıldı.

Açılış kurdelesi kesilmeden önce bir konuşma yapan Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yeni açılan mağazaya ve sahiplerine hayırlı olsun temennilerini ileterek bol kazançlar diledi.

‘Muazzam bir tarım işletmesi açıldığını gördüm’ şeklinde konuşan başkan Albayrak, ürün yelpazesi oldukça zengin olan mağazanın parlayan kent Akçakoca’ya yakışır bir işletme olduğunu da sözlerle ekledi.

Başkan Albayrak’ın konuşması sonrasında  dualar okunarak açılış kurdelesi Başkan Albayrak, CHP İlçe Bşk . Abanoz  ve oda başkanları  birlikte kesilerek  iki katlı olan mağazanın reyonları gezilerek ürünlerle ilgili bilgiler alındı.