akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2818
EURO
34,6566
ALTIN
2.413,13
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

CHP AKÇAKOCA BAYRAMLAŞMA MERASİMİNE YOĞUN İLGİ

CHP AKÇAKOCA BAYRAMLAŞMA MERASİMİNE YOĞUN İLGİ
12.04.2024 19:24
1.740
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından parti merkezinde  düzenlenen bayramlaşma merasimine halkın yoğun ilgisi oldu.

Bayramlaşma törenine, CHP Düzce İl Başkanı  , Özcan Dağıstanlı, Merkez İlçe Başkaın, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın yanı sıra seçilmiş İGM ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz sık sık alkışlarla kesilen Seçim sürecini değerlendirdiği, Mahallelere göre CHP nin aldığı oy oranını açıkladığı geri kalınmış bölgelerde nasıl bir çalışmanın yapılacağı, destek veren her kesime  kadınlara gençlere ve örgüte teşekkür ettiği sunum konuşmasını “zaferimizi  2014 den sonra  İGM ye 2. Sıradan Burhan Ustabaş abimizi göndermekle taçlandırdık” dedi.

 CHP il başkanı Özcan Dağıstanlı ve Merkez ilçe başkanı da birer kutlama konuşması yaparak başarının  sürmesi , hizmetin en iyisinin yapılması için gerekli desteğin sağlanacağını vurguladılar

Bayramlaşma merasiminde gözlerin çevrildiği yeni dönem belediye başkanı Fikret Albayrak da katılımcılara seslendi. Albayrak, mahalle bazlı yürütülen çalışmalarda eksiklerini daha yakından görme şansına sahip olduklarını belirterek yeni dönemde bu eksikleri gidererek oy yüzdelerini 40’lara çıkartacaklarını söyledi.

‘ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ’

Belediye Başkanı Fikret Albayrak, geçmiş belediyecilik dönemlerinde bireysel hareket ederek bazı hatalar yaptıklarının altını çizdi. Yeni dönemde daha çok ist,şare ederek hatasız bir yöneticilik yapacaklarını kaydeden Albayrak, ‘parti yönetimimizle, danışma organımızla ve bazen de tüm parti üyelerimizle bir araya gelerek ortak akıl ile hareket edeceğiz ve bu kenti bireysel kararlarla değil  birlikte yöneteceğiz’ açıklamasında bulundu.