akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

VALİ ASLAN , AKÇAKOCA ORHANGAZİ HALK EĞİTİM KURSİYERLERİNİN ÇALIŞMALARINA HAYRAN KALDI

VALİ ASLAN , AKÇAKOCA ORHANGAZİ  HALK EĞİTİM KURSİYERLERİNİN ÇALIŞMALARINA HAYRAN KALDI
18.01.2024 18:08
642
A+
A-

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak için Akçakoca’ya gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan Akçakoca Orhangazi Halk Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Aslan, Akçakoca Orhangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve  İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın  ile birlikte Orhangazi Halk Eğitim Merkezine gelen Vali Selçuk  Aslan, kurum müdürü Sinan Bozkurt, Müdür Yardımcıları Elvan Can Eker, Merve Şahin ve Kurs öğretmenleri tarafından karşılandı.

Orhangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurs yerlerini bir bir gezen kursiyerlerle sohbet ederek  çalışmalar ile ilgili bilgiler alan  Vali Aslan’a Kaymakam Can ve Halk Eğitim Müdürü Sinan Bozkurt  merkezin toplam faaliyetleri ve tarihi bina ile ilgili bilgilendirmede bulundular.

 

Müzik kursunda   bir türkü dinleyen çok başarılı bulduğunu ifade eden ve daha sonra konserlerini izlemeye geleceğini belirten  Vali Aslan’a rölyef Kurs Öğretmeni Çiğdem Alışkın ve   amiguri  kurs öğretmeni Canan Ertuğrul’un birer çalışması  Kaymakam Can tarafından hediye edildi.

Ziyaret sonrasında gazetemize izlenimlerini aktaran Vali Aslan  Akçakoca Orhangazi Halk Eğitim Merkezi çalışmalarını hayranlıkla izlediğini belirterek “ Restorasyonu yapılarak hizmete sokulan ve çok başarılı çalışmaların yapıldığı tarihi binamızın bu konuma getirilmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Devam eden kurslarımızda kursiyerlerin istekli ve başarılı çalışmalarını gördük. Kurs öğretmenlerimiz konularına hakim ve gayretliler. Bu çalışmaların daha da gelişeceğine inancım tam. Çalışmalarda emeği  geçenleri kutluyor tüm Akçakoca’lıları saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

Ziyaret tarihi bina önünde çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.