akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

ESVET SARIOĞLU, AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

ESVET SARIOĞLU, AKÇAKOCA  BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU
22.11.2023 20:05
835
A+
A-

Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren  her kademesinde çalışan 2019 dan buyana İlçe Başkanlığı görevini yürüten İş insanı Esvet Sarıoğlu  31 Mart 2023 tarihinde  yapılacak  olan mahalli idareler seçimlerinde Ak Parti’den Akçakoca Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday adayı olmak için eylül ayında görevinden istifa eden gerekli temaslarda bulunan Sarıoğlu  İlçe Başkanlığına dilekçesini sunduktan sonra  düzenlediği basın toplantısı ile başvurusunu kamuoyuyla paylaştı.

Çok sayıda partilinin eski çalışma arkadaşları ve aday adaylığını destekleyen dostlarının katıldığı adaylık başvuru töreninde kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı  Burhan İşleyen başvurunun hayırlara vesile olmasını diledi ve başarı dileğinde bulunarak sözü Sarıoğlu’na verdi.

Kısa bir özgeçmişini anlatan İş insanı ve siyasetçi Sarıoğlu, belediyeciliği iyi bildiğini, 7 yıl gibi bir süre Belediyede çalışmış olduğunu belirterek; “Akçakoca nın Ak Parti belediyeciliğine  şiddetle ihtiyacı var. İnşallah Genel merkezimiz onaylarsa sahada yapacağımız çok iş var. Benden öne başvuran ve sonrasında da başvuracak olan partili aday adaylarına başarılar diliyorum. Burada olmanızdan büyük onur ve mutluluk duydum. Adaylığım onaylansa da onaylamasa da  seçilen arkadaşımıza destek olacağımın bilinmesini isterim  önemli olan Akçakoca belediyesi yeniden Ak Parti belediyeciliği  hizmetine kavuşmalıdır dalgalanmasıdır”  dedi.