akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3824
EURO
34,7071
ALTIN
2.398,05
BIST
10.208,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

İYİ PARTİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LOKUM ” ATAM… HASRETİMİZ , SEVGİMİZ HİÇ BİTMEYECEK İLKELERİNDEN ASLA AYRILMAYACAĞIZ”

İYİ PARTİ AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LOKUM ” ATAM… HASRETİMİZ , SEVGİMİZ  HİÇ BİTMEYECEK  İLKELERİNDEN ASLA AYRILMAYACAĞIZ”
09.11.2023 18:08
570
A+
A-

İYİ Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı  Av. Behçet Alkan Lokum Büyük Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle  bir taziye mesajı yayımladı.

Lokum mesajında duygularını “Ey Büyük Atatürk,  gösterdiğin ilkeler doğrultusunda emin adımlarla yürüyen nesillerin bir ferdi olarak seni bugün daha bir özlem ve saygıyla anıyorum.

Kurduğun ve bizlere emanet ettiğin cumhuriyetin yüzüncü yılını kutladığımız bu günlerde yaptıklarının ve ideallerinin ne kadar kıymetli olduğu bir kez daha anlaşılmaktadır. Bulunduğumuz coğrafya ve su an etrafımızda olanlar değerlendirildiğinde bize bıraktığın eserlerin çizdiğin yolun ne kadar kıymetli olduğu aşikardır.

Sen rahat uyu Atam sana hasretimizde hiç bitmeyecek yoluna olan sevgimizde. Ruhun şad olsun Yüce Türk milleti var olsun” diyerek ifade etti.