akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2707
EURO
34,8393
ALTIN
2.404,26
BIST
10.306,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ AKÇAKOCA ŞUBESİNDEN ESNAFA BAYRAK JESTİ

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ AKÇAKOCA ŞUBESİNDEN ESNAFA BAYRAK JESTİ
27.10.2023 09:49
755
A+
A-

Akçakoca Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticileri ve üyelerinden oluşan bir grup Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle her yerin Türk bayrakları ve Atatürk resimleri ile donatılması için yaptığı çalışmalar kapsamında Akçakoca’da esnafı ziyaret ederek Atatürk portreli bayrak hediye etti.

 

Beş yol mevkiinden başlayarak İstanbul Caddesinde faaliyet gösteren esnaflara bayrak dağıtımı büyük ilgi gördü.

Atatürkçü Düşünce Derneğinin bayrak dağıtım etkinliğine  yoğun ilgi gösteren ve  takdirle karşılayan Esnaf ve vatandaşlar; “100. Yıl coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Cumhuriyetimiz ebediyen yaşayacaktır mutluyuz ve gururluyuz” diyerek yapılan etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

 

Bayrağı olmayan yaklaşık 200 esnafa  bayrak dağıtıldığını belirten Şube Başkanı Şükriye Ertuğrul “ Bayrak dağıtımı  yanı sıra Akçakoca ADD şubesi tarafından 28 Ekim’de yapılacak fener alayında kullanılmak üzere Türk Bayrağı ve Atatürk portrelerinden oluşan 100 metrelik bir bayrak hazırladık. Oluşturulacak fener alayında kortejinde  coşkuyla kullanacağız. Ayrıca Cumhuriyet Meydanında Led ekranda  Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle hazırlanan kutlama klipleri dönecek.” Dedi.