akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3630
EURO
34,9070
ALTIN
2.386,90
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ATSO’DAN ERDEMİR’E ÜST DÜZEY ZİYARET

ATSO’DAN ERDEMİR’E ÜST DÜZEY ZİYARET
18.10.2023 10:14
789
A+
A-

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant, Başkan Yardımcısı Hakan Solak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Levent Bilgin, Atakan Kasımay, Oğuzhan Yemenici ve Genel Sekreter Kemal Başar eşliğinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. ‘ ne ziyarette bulundu.

Heyet, Akçakoca’lı olan Genel Müdür Niyazi Aşkın Peker tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Genel Müdür Peker ile ATSO Heyeti arasından önemli konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette ;

Başkan Pazvant, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizde bulunan işletmelerin istihdam edebilecekleri daha kaliteli personele sahip olabilmeleri ve personel yetiştirme konularında zaman kaybetmemeleri açısından kalifiyeli eleman yetiştirmeyi amaçladıklarını  belirterek, ATSO  tarafından oluşturulacak projelerin desteklenmesi talebinde bulundu.

Erdemir Genel Müdürü Peker, konuya ilişkin ATSO  tarafından oluşturulacak projelerde kendilerine düşen gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek, bölgemizde istihdam edilecek çalışan sayılarının bu yapılan eğitimlerle artacağı ve mesleki eğitim belgelerinin önemini vurguladı.

Mehmet N. Pazvant tarafından eski bir Akçakoca tablosu hediye edilen  Erdemir  Genel  Müdürü  Peker, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek ATSO heyetine teşekkür etti.