akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

BAŞKAN YANMAZ”TÜM MİSAFİRLERİMİZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA AKÇAKOCA’YA GELEBİLİR”

BAŞKAN YANMAZ”TÜM MİSAFİRLERİMİZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA AKÇAKOCA’YA GELEBİLİR”
10.07.2023 21:27
288
A+
A-

Başkan Yanmaz: “Algı haberlerine inanmayın. Tüm misafirlerimiz  gönül rahatlığıyla   Akçakoca’ya gelebilir”

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz,  “ İki gün bölgede yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle “Akçakoca genelinde fırtına yıktı geçirdi  ve turizmi olumsuz etkiliyor ” yönünde çıkan , gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin  Aşırı yağışlar dinmiş ve yaşam normale dönmüştür.   Akçakoca’da hiçbir sorun yoktur. Gönül rahatlığıyla gelip tatilinizi geçirebilirsiniz “dedi.

Özellikle Akçakoca’da su olmadığı ve pansiyonların, otellerin kapalı olduğu gibi lanse edilen haberlerle  olumsuz algı yaratıldığına dikkat çeken Başkan Yanmaz, “  Bazı çevreler kasıtlı olarak bu haberleri yaparak Akçakoca’yı karalamak istemektedirler . Akçakoca’da asla su sorunu yoktur ve hiç yaşanmamıştır. Tüm işletmelerimiz sorunsuz bir şekilde hizmet vermektedir. Bölgenin en yakın ve en güzel tatil yöresi Akçakoca’yı görmek uzun kısa tatilini Akçakoca’mızda geçirmek isteyen  tüm misafirlerimiz gönül rahatlığıyla Akçakoca’ya gelebilir.” ifadelerini kullandı.