akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3659
EURO
34,7871
ALTIN
2.395,33
BIST
10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

 ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKÇAKOCA TATİL KAMPI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

 ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKÇAKOCA TATİL KAMPI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR
03.07.2023 10:21
802
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Akçakoca’daki eğitim ve dinlenme tesisleri  sezonun açılmasıyla birlikte yaşlı engelli ve yardım alan vatandaşları ağırlamaya  başladı.

Yaşlı Hizmet Merkezi ve Başkent 153 aracılığıyla başvuruda bulunan 60 yaş üstü, engelli ya da sosyal yardım alan vatandaşlar, Akçakoca Tatil Kampı’nda ANKARA (İGFA) – Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesiyle sürdürdüğü çalışmaları kapsamında  5 yıldızlı otel konforunda ücretsiz olarak tatil yapıyor..

 

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 60 yaş üstü, engelli ya da sosyal yardım alan vatandaşları, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Akçakoca’da bulunan eğitim ve dinlenme tesislerinde tatile götürüyor. Tatil imkânından faydalanmak isteyen Başkentliler, Yaşlı Hizmet Merkezi ya da Başkent 153 aracılığıyla başvuruda bulunabiliyor.

TAMAMEN ÜCRETSİZ BİR HAFTALIK TATİL

Özel otobüslerle Akçakoca kampına getirilen  vatandaşlar, birer haftalık sürelerle hiçbir ücret ödemeden tatil yapıyor. Yaz kamplarına katılan vatandaşlar, hem sosyal ve kültürel etkinliklerle dolu bir yaz geçiriyor hem de tarihi ve turistik mekânları gezme şansını yakalıyor.

Batı Karadeniz Bölgesi’nde yeşilin mavi ile buluştuğu manzarası ile Karadeniz’in en güzel tatil yörelerinden Akçakoca’da ABB Tatil Kampında  beş yıldızlı otel konforundaki tesislerde uzman kadro eşliğinde tatillerini güven içerisinde geçiren engelli, sosyal yardım alan muhtaç ve 60 yaş üstü Vatandaşlarımız uygulamadan çok mutlu olduklarını , Akçakoca’nın çok güzel bir tatil yöresi olduğunu belirterek kendilerine  bu  tatili  sağlayan ABB Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorlar