akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5224
EURO
34,9062
ALTIN
2.438,38
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

VALİ ATAY,  GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KAHVALTILI BİR ETKİNLİKLE KUTLADI

VALİ ATAY,  GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KAHVALTILI BİR ETKİNLİKLE KUTLADI
10.01.2023 18:27
263
A+
A-

Düzce Valisi Cevdet Atay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Düze İl ve İlçelerinde  görev yapan yerel ,ulusal basın mensupları ile kahvaltılık toplantıda bir araya geldi.

Çok sayıda yerel ve ulusal basın mensuplarının katıldığı kahvaltı etkinliğine Vali Yardımcıları ve protokol mensupları ile  birlikte katılan Vali Atay , tüm basın mensupları  ile tek tek tokalaşarak günlerini kutladı hatır sordu.

 

Kahvaltı sonrasında 10 ocak tarihinin hem basın hem de idareciler günü olduğunu vurgulayarak her iki  kesimin günlerini kutlayan Vali Atay Düzce’de 23 Kasım’da meydana gelen deprem ve sonrasında yaşanan gelişmeler ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

  Bir daha yaşanmamasını temenni ettiği depremin ardından yürütülen çalışmaları değerlendiren Vali Atay “ Deprem felaketinin  hemen ardından  devletimizin tüm imkanları  ile Düzce halkının yanında olduk ve çok kısa süre içerisinde özellikle vatandaşlarımızın barınma  problemini çözmeye çalıştık . Bunda da büyük ölçüde başarılı olduk. Hasar tespitleri yapıldı mağduriyetler giderildi.  İlgili birimlerin aldığı kararlarla hasarlı  binaların yıkımları gerçekleşti.  Varsa gözden kaçmış bir konu itiraz hakları var değerlendiriliyor” dedi.

Daha sonra basın mensupları ile sohbet havasında bir süre birlikte olan Vali Atay  kahvaltıdan ayrıldı.