akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4837
EURO
34,8581
ALTIN
2.421,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

AKÇAKOCA PALAMUT FESTİVALİ’NDE COŞKU RESUL DİNDAR’LA TAVAN YAPTI

AKÇAKOCA PALAMUT FESTİVALİ’NDE COŞKU RESUL DİNDAR’LA TAVAN YAPTI
08.01.2023 12:07
600
A+
A-

Akçakoca Belediyesi’nin düzenlediği ünlü sanatçı Resul Dindar’ın sahne aldığı 1. Palamut Festivali yoğun bir katılımla coşku içerisinde gerçekleşti.

Bu yıl palamut sezonunun çok verimli geçmesi nedeniyle önceki yıllar düzenlenen hamsi festivalleri yerine yapılması planlanan ancak yaşanan deprem ve bazı olumsuz gelişmeler üzerine sürekli tarihi ötelenen 1. Palamut Festivali 7 Ocak Cumartesi Çuhalı sahilinin dollduran binlerce vatandaşın katılımıyla coşku içerisinde gerçekleşti.

Saat 14 00 de Düzce Belediyesi Mehteran ekibinin konseri ile başlayan   Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın Kültür ve Sosyal İşler Birimi Gönüllü Koordinatörü eşi Nursen Yanmaz’ın İlçe Belediye başkanı  konuklarıyla birlikte katılımcılara ekmek arası palamut ızgara servisini başlatmaları ile süren festivalde bir çok folklor ekibi gösterisi ilgi ile izlendi.

 

 

 

 

 

 

Havanın çok  güzel olması ile çok yoğun ilgi gören festivalde ünlü sanatçı Resul Dindar’ın sahne almasından önce kısa bir konuşma yapan  Başkan Yanmaz göreve geldikleri günden itibaren ülke olarak da Akçakoca özelinde de bir çok acı ve zor günler yaşandığını vurgulayarak “ Allah’tan  bir daha yaşatmaması için duacı olduğumuz bir sel bir pandemi salgını bir deprem gibi felaketler yaşadık. İşlerimiz aksadı morallerimiz bozuldu. Ancak bütün bunların üstesinden bir şekilde gelmesini bildik. Planladığımız bir çok kültürel ve toplumsal etkinliklerimizi gerçekleştirememize rağmen her fırsatta bugün olduğu geçmişte de benzeri moral organizasyonları yaptık . Bizler , siz değerli vatandaşlarımızın daha iyi  daha huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi için   çalışıyoruz.  2023 yılında benzeri etkinliklere   çok daha yer verecek ve Akçakoca’da yaşam kalitesini yükseltecek önemli projeleri hayata geçireceğiz. “dedi.

Fesival Resul Dindar’ın sahne almasıyla coşku ve heyecan içerisinde saat 19 00 sularında sona erdi.