akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YANMAZ BİR ÇOK NOKTADA SÜREN ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BAŞKAN YANMAZ BİR ÇOK NOKTADA SÜREN ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU
09.11.2022 21:03
771
A+
A-

İçinde yaşadığımız günlerde şehrin farklı alanlarında hummalı bir çalışma başlatan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, ilçe genelinde yürütülen projeleri basın mensuplarıyla birlikte yerine inceleyerek bilgilendirmede bulundu.

Beraberinde Başkan Yardımcıları, Fen İşleri ve Zabıta  Müdürü olduğu halde  ilk olarak Yukarı Mahalle Mezarlığı içinde yapımı  tamamlanmak üzere olan Modern Gasilhane deki çalışmaları yerinde inceleyen  Başkan Yanmaz. Burada yaptığı bilgilendirmede

Binanın yapımını tamamen Akçakocalı hayırsever iş insanı Burhan Özdemir’in üstlendiğini belirterek “  Biz çalışmaları sıkı takip ederek aksaksız ve hızlı bir şekilde tamamlanması için gereken desteği sağlıyoruz. Hiçbir esiği olmayan tam donanımlı Gasilhanede belediye kadrosunda bir  erkek ve kadın imam görev yapacak ve cenaze sahibine hiçbir iş kalmadan defin işlemleri Belediyemizce  yapılacak. Bu hizmetler Akçakoca’mızın tüm mezarlıklarında verilecek” dedi.

Başkan Yanmaz Akçakoca’da giderek  daha hissedilir mezarlık sıkıntısı yaşandığına dikkat çekerek “ Bu konuda da çalışmalarımız çok kapsamlı olarak sürmekte olup ilk aşamada Yukarı mahalle mezarlığında yol kaydırma yöntemi ile 80 mezar yeri sağladık.  Akçakoca’da tüm  mezarlıklarda yer sorununun çözmek için  çözüm çalışması yapıyoruz ve istimlak süreci başlattık. Yasal sürecin tamamlanmasını bekliyoruz “dedi.