akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4056
EURO
34,7989
ALTIN
2.401,65
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

AKÇAKOCA FEN LİSESİ’NDE ROZET TAKMA TÖRENİ

AKÇAKOCA  FEN LİSESİ’NDE  ROZET TAKMA TÖRENİ
07.10.2022 21:17
1.373
A+
A-

2022-2023 eğitim öğretim yılında Akçakoca Fen Lisesini kazanan 60 öğrenciye rozet takma töreni düzenlendi.

Törene  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurtttin çabuk, öğrencilerin Fen Lisesini kazanmalarında büyük emeği olan ortaokul müdürleri ve öğretmenleri ile anne-babaları katıldı.

Rozet Töreni ile öğrencilerin Akçakoca Fen Liseli olduklarını tescillenmiş oldu.

 Akçakoca Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen törene çevre il ve ilçelerdeki velilerin yoğun ilgisi vardı.

Fen Lisesi müdürü Abdurrahman Açıkgöz, öğrencilerin ortaokul müdürleri ve öğretmenleri ile ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek “Fen lisesi öğrencisi olmak, Fen Lisesi öğretmeni olmak hepimiz için bir gururdur, onurdur. Ancak bu onurun bize yüklediği sorumluluğun da farkındayız. Bize emanet edilen öğrencilerimizi 21.yüzyıla hazırlayacak ve onları ülkemizin en güzel üniversitelerine birlikte uğurlayacağız. Anne-babalarımızın hiç endişesi olmasın; biz Akçakoca Fen Lisesinin tecrübeli ve deneyimli öğretmen kadrosu ile bunu başarabilecek güçteyiz “ dedi.

İlçe milli eğitim şube müdürü Nurettin Çabuk ise yaptığı konuşmada Akçakoca Fen Lisesinin bölgemizin en güçlü okulları arasına girmeye aday olduğunu belirterek okulumuzun başta okul pansiyonu olmak üzere fiziki eksiklerini en kısa sürede tamamlayacaklarını, bu konuda Akçakoca Kaymakamı Sayın Mustafa CAN’ın yakından ilgilendiğini ve yer ve kaynak tahsisi yapıldığını, proje aşamasında olduklarını belirtti.  Öğrencilere ve velilere, yoğun programından dolayı törene katılamayan Akçakoca Kaymakamı Mustafa CAN’ın selamlarını ileten Çabuk, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Fen Lisesine her konuda desteğe hazır olduklarını belirtti.