akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4745
EURO
34,7570
ALTIN
2.441,46
BIST
9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

HEP GÜZEL KALMAK İSTEYEN HANIMLARA VE  BAKIMLI OLMAK İSTEYEN BEYLER’E MÜJDE

HEP GÜZEL KALMAK İSTEYEN HANIMLARA VE  BAKIMLI OLMAK İSTEYEN BEYLER’E MÜJDE
28.09.2022 20:37
1.383
A+
A-

Akçakoca’da bay ve bayanlar için hizmet verecek  Seloras Beauty Güzellik Merkezi    törenle hizmete açıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz , Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan Yüksel Yılmaz , CHP İlç.e Başkanı Tuğrul Abanoz ve İYİ Parti İlçe Başkanı Alkan Lokum’un Açılış kurdelesini kestiği  törene eski Belediye Başkanlarından Erol Solak STK temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

İstanbul Caddesi Wodafon  üst katında Dualarla açılan konuklarıyla tek tek ilgilenen güzellik salonunun işletmecisi Selen  Kısaoğlu  davetlilere yaptığı bilgilendirmede bayanlar için  kalıcı makyaj, cilt bakımı, Protez tırnak, kalıcı oje, el ayak bakımı,Vücut Şekillendirme ve Depilasyon gibi ayrıca erkekler için Manikür,Pedikür ve Lazer Epilasyon  hizmetler vereceğini söyledi.

Başkan Okan Yanmaz her geçen gün büyüyen ve gelişen Akçakoca2mızda yeni işletmelerin açılmasını önemli bulduklarını belirterek iş yeri sahibine hayırlı olması  dileğinde bulunarak “ Bundan sonrası önemli iş yerlerimize sahip çıkmak önemli. Allah iş karşılığı versin. Akçakoca’mızda  bu tarzda kaliteli hizmet verilebilecek yerlerin açılması hepimiz için çok önemli. Kent kültürü adına, kentin gelişimi adına  ve kentin sadece para kazanma ve ticaret yönüne değil aynı zamanda estetik yönü içinde çok önemli . Bu vesileyle kendilerini kutluyorum ve ticari hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Salonlarında verilecek hizmetler ile ilgili gerekli eğitimi aldıklarını belirten İşletmeci Kısaoğlu kaliteli hizmet noktasında en ince ayrıntısına kadar her şeyi düşündüklerini ifade etti..