akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5324
EURO
34,8843
ALTIN
2.439,59
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AKÇAKOCA SOSYAL HİZMET MERKEZİ AÇILDI

AKÇAKOCA SOSYAL HİZMET MERKEZİ AÇILDI
10.09.2022 12:36
1.266
A+
A-

Akçakoca’da önemli bir eksik olarak görülen bir çok vatandaşımızın sorunlarını çözmet için Düzce2ye gitmek zorunda kaldığı “Sosyal Hizmet Merkezi” açıldı.

 Kurum Müdürlüğüne Recep Say2ın getirildiği Merkezin hizmete girmesi nedeniyle bir bilgilendirmede bulunan Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek adına Kaymakamlığımızın girişimleri sonucunda Akçakoca ilçemizde Sosyal Hizmetler Merkezi kuruldu.
Kaymakamımız sayın Mustafa CAN “Vatandaşlarımız artık Düzce’ye gitmesine gerek kalmadan Kaymakamlığımızın 2. Katında, 1 müdür olmak üzere toplam 7 personel ile hizmet vermeye başlayan Sosyal Hizmet Merkezimizde:
*Engelli Evde Bakım Hizmetleri
*Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmetleri
*Çocuklara Yönelik Hizmetler (Danışmanlık, Eğitim, Bakım, Sağlık, Barınma)
*Yaşlılara Yönelik Hizmetler
*Engellilere Yönelik Hizmetler
*Doğum Yardımı Hizmetleri
*Şehit Yakınları ve Gazi Birimi Hizmetleri
* Şiddet mağduru kadınlara yönelik iş ve işlemlerini gerçekleştirebileceklerini” ifade etti .
Sosyal Hizmet Merkezimizin kurulmasını sağlayan ve emeği olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıza, sayın Valimize, sayın milletvekillerimize, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Sosyal Hizmet Merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.