akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5762
EURO
34,9963
ALTIN
2.463,44
BIST
9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

AYŞEN VE ŞENER,MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

AYŞEN VE ŞENER,MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER
19.06.2022 12:47
2.362
A+
A-

Akçakoca fındık ve tarım  sektörünün köklü firmalarından Pazvantoğlu Fındık ve Tarım Ürünleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Şener Pazvant Erdem Selim Çocuk Akademisi Öğretmeni   Ayşen Uzun ile  dünya evine girdi.

 

Akçakoca iş ve cemiyet  yaşamının bir çok ismini ve her iki köklü ailenin yakınlarını ve dostlarını bir araya getiren  Merve- Levent Uzun çiftinin kızları Ayşen ile Gönül – Ali Pazvant çiftinin oğulları Şener’in yaşamlarını birleştirdikleri düğün merasimi ilçenin en donanımlı salonlarından Arsima’da yemekli olarak gerçekleşti.

 

Görkemli bir  düğün ile yaşamlarını birleştiren mutlulukları gözlerinden okunan ve aynı yolda yürümeye ‘evet diyen çiftin nikahlarını Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz adına Kültür Müdürü Arzu Özdeş kıydı.

 

Genç çiftin alkışlar ve  ışıklı gösteriler eşliğinde salona girerek  dans etmesiyle başlayan düğünlerinde davetliler ile   Genç çifti en güzel anlarında yalnız bırakmayan   arkadaşları da geç saatlere kadar ,pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti. Davetliler orkestranın çaldığı birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlenirken, Pazvant ve Uzun  Ailesinin fertleri misafirlerle tek tek ilgilendi.

Akçakoca Havadis Gazetesi Ailesi olarak genç çifte ömür boyu bir yastıkta mutlu bir yaşam diliyoruz.