akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3390
EURO
35,1195
ALTIN
2.238,65
BIST
8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

BELEDİYE BAŞKANI OKAN YANMAZ,    POLİS HAFTASINEDENİYLE KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI


BELEDİYE BAŞKANI OKAN YANMAZ,    POLİS HAFTASINEDENİYLE  KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
09.04.2022 18:50
807
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan YANMAZ,  Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama  mesajı yayımladı.

Hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı ön planda tutarak görev yapan Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. yıldönümünü kutlamanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Yanmaz mesajında “ Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin her koşulda en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonrada huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır. Suçlarla ve suçlularla mücadelede, yılmadan göstermiş oldukları gayret; fedakârlıkları, cesaretleri ve kahramanlıkları bizleri gururlandırmaktadır.

Dün ve bugün olduğu gibi ebediyete kadar polislerimiz; Devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelerin, kanunsuzluğun, vicdansızlığın karşısında yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdürecektir.

Bu düşüncelerle ; İlimizin, ilçemizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yürüten Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr polis mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, vatan ve görev uğruna şehitlik mertebesine erişen kahraman polislerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize şifa ve sıhhat diliyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren emniyet teşkilatı mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.









ETİKETLER: