akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5933
EURO
35,0082
ALTIN
2.450,52
BIST
9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AKÇAKOCA MHP TEŞKİLATI BAŞKAN YANMAZ İLE BİRLİKTE İTTİFAK ORTAĞINA İADE İ ZİYARETTE BULUNDU

AKÇAKOCA MHP TEŞKİLATI BAŞKAN YANMAZ İLE BİRLİKTE   İTTİFAK ORTAĞINA İADE İ ZİYARETTE BULUNDU
22.02.2022 20:06
478
A+
A-

MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ında  katılımıyla Ak parti Akçakoca İlçe Başkanlığına iadei ziyarette bulundu.

MHP İlçe Başkanı İsmail Pazvant ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettikleri Ak Parti Akçakoca İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile samimi ortamda gerçekleşen toplantı’da  Akçakoca ve ülke gündemine yönelik istişarelerde bulundular.

Başkan Yanmaz ve MHP İlçe Başkanı İsmail Pazvant, misafirperverliklerinden ötürü Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

Akçakoca Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu , Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ve MHP Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi. Birlik ve  beraberlik içinde çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede  bulunan   MHP  İlçe Başkanı Pazvant   “MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Akçakoca Belediye Başkanı Sayın Okan Yanmaz’la beraber Ak Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı Başkanı Sayın Esvet Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Cumhur İttifakı paydaşları karşılıklı fikir ve bilgi alışverişinde bulunduk.

Samimiyet ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi Cumhur İttifakında gerginlik değil, muhabbet vardır, hürmet vardır, anlayış vardır, güven vardır, gerisi lafügüzaftır.” Dedi.







ETİKETLER: