akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5865
EURO
35,0314
ALTIN
2.459,43
BIST
9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YANMAZ DÜZCE’YE GELEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN YANMAZ DÜZCE’YE GELEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
12.02.2022 09:58
921
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Düzce’ye gelen  Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ile görüşmede bulundu.

Başkan Yanmaz , Bakan Karaismailoğlu’na  Akçakoca’da ki ulaştırma ve altyapı yatırımları ile ilgili  bilgilendirmelerde bulundu.

Düzce’ye gelişinde Vali Cevdet Atay, milletvekilleri Ak Parti İl ve ilçe başkanları ile Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ında aralarında bulunduğu  diğer belediye başkanları tarafından karşılanan   temas ve incelemelerinin ardından Brifing alan Ulaştırma  ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Karaismailoğlu, bir basın açıklamasında bulundu.

 

 

Bakanın ziyareti temas ve incelemeleri programını takip eden Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz Ulaştırma Bakanı ile bir görüşme yaptığını belirterek; ”  Akçakoca Sahil Yolu , yeni liman ve dalgakıranlar ve ilçemize gelecek diğer yatırımların durumu ile ilgili olarak  Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na bilgilendirmelerde bulunduk. “dedi.







ETİKETLER: