akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3241
EURO
34,8370
ALTIN
2.389,49
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

AKÇAKOCA’LI DİLARA BIÇAKCIOĞLU MİLLİ TAKIMDA

AKÇAKOCA’LI DİLARA BIÇAKCIOĞLU MİLLİ TAKIMDA
31.01.2022 17:41
1.629
A+
A-

Avrupa’nın en çok katılımlı satranç şampiyonalarından biri olan “Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları” 2 bine yakın sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Türkiye’nin dört bir yanından ve KKTC den  gelen,kategorilerinde şampiyonluk için kıyasıya mücadele ettiği 24 kategoride 7 ve 18 yaş aralığında olan sporcuların  centilmence maçlara imza attığı ,bir hafta süren  şampiyonalarda kendi kategorilerinde dereceye giren sporcular Milli Takım havuzuna girmeye hak kazandı.

Akçakoca’ da briç ve satranç sporlarının yayınlaşmasına ve ileri derecede sporcular    yetiştirilmesine vesile olan  Akçakoca Satranç Ve Briç Kulübü satranç şube sorumlusu Hayrettin Atban ile birlikte Düzce gurubu ile birlikte 22 sporcu ile turnuvaya katılan oyuncumuz  Dilara Bıçaklıoğlu   18 yaş yıldız kızlar kategorisinde 5. olarak milli takıma girmeye hak kazanarak  büyük bir başarıya imza attığı turnuvanın

 

 

ödül töreninde bir konuşma yapan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Şampiyonaların  hiçbir sporcunun    ciddi bir sağlık sorunu yaşamadan tamamlandığını vurgulayarak ;  “Avrupa’nın ve ülkemizin en çok katılımlı spor organizasyonlarından biri olan, 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları bir haftayı bulan mücadelelerin ardından sona erdi. “Büyük Satranç Şölenimizde” ülkemizin dört bir yanından ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 2 binin üstünde sporcumuz kıyasıya ve centilmence mücadele etti.

Şampiyonaya katılım gösteren tüm sporcularımızı, ailelerimizi ve derece elde eden sporcularımızı en içten duygularımla kutluyorum. Milli takım havuzuna girmek hakkı ve Federasyonumuzun imkanlarıyla, Avrupa ve Dünya Yaş Grupları gibi birçok uluslararası etkinlikte ülkemizi temsil etme hakkı kazanan 220 sporcumuzu tebrik ederim.” Dedi.

 







ETİKETLER: