akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4524
EURO
34,7527
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DİKBAYIR, UĞURLU’DA SEL MAĞDURLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DİKBAYIR, UĞURLU’DA SEL MAĞDURLARI İLE  BİR ARAYA GELDİ
27.12.2021 13:27
967
A+
A-

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı  Ümit Dikbayır,  İl Başkanı Yunus Özay Er , Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum ve yöneticileri ile birlikte Uğurlu Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

2019 da yaşanan ve halen mağduriyetleri giderilmeyen  selzedelerin alınan yeni bir kararla  yerlerinden edilme tereddüdü süren Uğurlu, Yenice ve Esma Hanım köylerinin temsilcileri ile Uğurlu Köyünde bir toplantı gerçekleştiren Dikbayır vatandaşları dinleyerek sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa yapacaklarını konunun her kademede takipçisi olacaklarını bursa escort söyledi.

 

Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum “Vatandaşlar önünü göremez ne olacağını bilemez bir şaşkınlık ve tereddüt içinde bekliyorlar. Yapılması gereken işlerine başlayıp başlamama  kararsızlığı yaşıyorlar. içindeler. Genel Başkan Yardımcımız konuyu bir kez daha ivedilikle ilgili mercilere taşıyacaklarını kavuşturulması sürecinin takipçisi olacaklarını söyledi” dedi.

 







ETİKETLER: