akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3867
EURO
34,7927
ALTIN
2.406,28
BIST
10.184,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

AKÇAKOCA EĞİTİM SEN TEMSİLCİLİĞİ’NDEN 1O KASIM MESAJI

AKÇAKOCA EĞİTİM SEN TEMSİLCİLİĞİ’NDEN  1O KASIM MESAJI
10.11.2021 09:38
540
A+
A-

 

Akçakoca Eğitim Sen   Temsilciliği Yürütme Kurulu Atatürk’ün ölümünün 83. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı

Mesaj da “Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Ulusal Mücadelemizin Kahramanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün aramızdan ayrılışının 83. Yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

Çağ dışılığa karşı,emeğin,eşitliğin ve özgürlüğün Cumhuriyetini yeniden kurmak için mücadelemize devam edeceğiz. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Yurtta Barış,Dünyada Barış!” İlkesi doğrultusunda kararlılıkla yürüyeceğiz.

Eğitimde ve bilimde gerici uygulamaların etkisini arttırdığı,laikliğe ve laik yaşama açıkça meydan okunduğu,okullardan başlayarak toplumsal yaşamın bütün alanlarında baskıcı ve otoriter uygulamaların yaşandığı günümüz koşullarında;hayatı boyunca aydınlanmadan ve bilimden yana tutumuyla bilinen Mustafa Kemal ATATÜRK’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.

Emperyalist işgale karşı kurduğun Laik Demokratik Cumhuriyet için Mücadelemiz devam edecek..” ifadesine yer verildi

 

 







ETİKETLER: