akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

CHP DÜZCE İL BAŞKANI CEMŞİTBIRAKTIĞIN IŞIK, YOLUMUZU AYDINLATMAYA DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE DEVAM EDECEKTİR.”

CHP DÜZCE İL BAŞKANI CEMŞİTBIRAKTIĞIN IŞIK, YOLUMUZU AYDINLATMAYA DÜN OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE DEVAM EDECEKTİR.”
09.11.2021 18:44
471
A+
A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit Atatürk’ün vefatının 83. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Cemşit mesajında;“ Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Cumhuriyet Halk Partisinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yılında onu minnet, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Ömrünü bu ülkenin geleceğine adayan, bu uğurda kendi kişisel yaşamından fedakârlık yapan, halkçı, toplumcu ilkeleri her şeyin üzerinde tutan Atatürk’ün emaneti partimiz, kurulduğu günden bu yana, onun izinde ülkemizi en medeni memleketler seviyesine çıkarmak için çalışmaktadır.

Bizler Atamızın yolunda liyakati esas alan etik ve özsaygı barındıran bir hizmet anlayışı ile milletimizi en geniş refah seviyesine çıkarmak için kararlıyız.

Şunu unutmamalıyız ki, Atamızın ölümsüzlüğe uğurlandığı günün 83. yıldönümünde hepimize düşen en büyük görev; onu ve en büyük eseri Cumhuriyet`i anlamaktır. Cumhuriyet`in değerlerini her koşulda korumak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek,

Türkiye`yi aydınlık yarınlara taşımaktır.

Bize bıraktığı ışık yolumuzu aydınlatmaya dün olduğu gibi bu günde devam edecektir.” ifadesine yer verdi.

 







ETİKETLER: