akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3352
EURO
34,7147
ALTIN
2.408,07
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

AKÇAKOA SINAV EĞİTİM KURUMLARI İLE BELEDİYE ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

AKÇAKOA  SINAV EĞİTİM KURUMLARI İLE BELEDİYE ARASINDA  İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
09.11.2021 20:20
929
A+
A-

Akçakoca Sınav Eğitim Kurumları idarecilerinin  Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaretinde prensip kararı alınan”  Belediye personeline indirim” anlaşması protokolü imzalandı.

Geçtiğimiz hafta Başkan Yanmaz’ı    ,   Kurum Müdürü Jülide Kaya, Halkla İlişkiler Müdürü Gülsen Öztürk ve  Koordinatör Hakan Güler’den oluşan bir heyetle ziyaret  eden , heyet adına  gösterdiği misafirperverliği için  teşekkür edilen bir açıklamada bulunan  Sınav Ağitim Kurumları   , Belediye personeline yüzde  20 net indirim önerisi protokolünün  bugün imzalanarak yürürlüğe girdini belirtti.

Akçakoca Sınav Eğitim Kurumları olarak, Akçakoca Belediye Başkanlığı ile indirim protokolünün  imzalanması ile ilgili olarak bir bilgilendirmede “Her iki kurum arasında imzalanan Protokole göre Belediye personeli çocukları ile birinci derece yakınlarına, katılacağı kurs programına göre %20 indirim uygulanacak. “ denildi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz ve Kurum Müdürü Jülide Kaya’nın imzaladığı protokol imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz, “Açıldığı günden bu yana Sınav Eğitim Kurumlarının başarılı çalışmalara imza attığını yakinen takip ediyoruz. Böyle nezih ve hijyenik bir  fiziki mekanda bizim çocuklarımız en iyi eğitimi aldıkları için mutluyuz. Karşılıklı imzaladığımız protokol kapsamında belediye çalışanlarımız ve personelimizin çocukları ve yakınlarına yüzde 20 indirim uygulanacaktır. Akçakoca Belediyesi olarak eğitim alanındaki bu tür yararlı projelerin yanında olmaya devam edeceğiz. ”dedi.

Kurum Müdürü Jülide Kaya ise, “indirim protokolünün ilkini Akçakoca Belediyemiz ile yaptık ve sırasıyla diğer kamu kurum ve kuruluşları ile devam edeceğiz. Başkan yardımcımız Sayın Yüksel Yılmaz beyi kurumumuzda ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduk. “dedi.

 

 







ETİKETLER: