akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5533
EURO
34,9624
ALTIN
2.450,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

VATAN PARTİSİ İLÇE BAŞKANI S. NAZ BAŞAR CUMHURİYET’İN 98. YILINI KUTLADI

VATAN PARTİSİ  İLÇE BAŞKANI S. NAZ BAŞAR CUMHURİYET’İN 98. YILINI KUTLADI
28.10.2021 15:19
519
A+
A-

Cumhuriyetin ilanının 98. Yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Vatan Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Serap Naz Başar Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Mesajında;Türk milleti olarak bugün bu topraklarda özgür ve bağımsız olarak huzur içinde yaşıyorsak, bunu Cumhuriyete ve Cumhuriyetin kazanımlarına borçlu olduğumuzu vurgulayan Serap Naz Başar;.

“Tüm imkânsızlık ve zorluklara rağmen, milletimizin kararlılığı ve azmiyle ne zor şartlarda neler başarabileceğimizi dünyaya kanıtlamış olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Benim en büyük eserimdir!’’ dediği Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Cumhuriyetimizi korumak ve gelecek nesillere aktarmak, hepimizin en büyük görevidir. Daha güçlü bir Cumhuriyet için daha çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin birliğinin hedef alındığı bir dönemden geçiyoruz. Topraklarımıza göz diken emperyalist devletlerin kuklalarını teker teker temizledik, temizliyoruz!
Emperyalist ülkelere karşı; vatanımızın bir karış toprağından vazgeçmemek uğruna seve seve canlarını verenlerin torunları olarak;Her daim, karada ve denizde ülkemizin müdafaasında en önde olacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun TÜRKİYEM.” ifadesine yer verdi

 

 







ETİKETLER: