akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

ZABITA HAFTASINI  KUTLAYAN  BAŞKAN YANMAZ,  AKÇAKOCA ZABITA PERSONELİNE YEMEK VERDİ

ZABITA HAFTASINI  KUTLAYAN  BAŞKAN  YANMAZ,  AKÇAKOCA ZABITA PERSONELİNE YEMEK VERDİ
03.09.2021 17:00
848
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası sebebiyle Zabıta Müdürlüğü personeli ile yemek davetinde bir araya gelerek Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 195. Yıldönümünü kutladı.

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 195. Yılı nedeniyle yayımladığı  ve; Her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışan Zabıta Teşkilatı ve Belediye Zabıta Müdürlüğünün vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasını sağladığını vurguladığı kutlama mesajında “Zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle , bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Akçakoca Belediyemizde görev yapan değerli zabıta personellerimizin ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatı’nın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” ifadesine yer veren  Başkan Yanmaz Akçakoca zabıta personeline bir yemek verdi.

 

 

 

Zabıta teşkilatının 195. Kuruluş dönümü nedeniyle  düzenlenen yemek programı,   Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan, Yüksel Yılmaz, Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz, Zabıta Müdürü Serdar İnan ve personelin tamamının  katılımıyla gerçekleşti.

Yemeğe başlamadan önce bir konuşma yapan  BaşkanYanmaz; zabıta personelinin zorlu bir görev yürüttüğünü dile getirerek tüm personelin Zabıta Haftasını kutladı. ’’Halkımızın sağlık ve huzur içinde yaşayabilmesi için var gücüyle, gece gündüz demeden çalışan Zabıta Müdürlüğü personelinin Zabıta Haftasını kutluyor, göreve geldiğimiz günden bu yana en çok verimli müdürlüklerden biri olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Çünkü vatandaş nezdinde vatandaşlardan sizinle ilgili bir şikâyetini duymadım. Özverili çalışmaları için tüm personelimize teşekkür ediyorum. Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 195. yılı kutlu olsun.’’ dedi.







ETİKETLER: