akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YANMAZ’DAN MİNİK FUTBOLCULARA JEST

BAŞKAN YANMAZ’DAN MİNİK FUTBOLCULARA  JEST
01.09.2021 21:01
1.033
A+
A-

Akçakoca Belediyesi tarafından her yıl düzenlenecek ve  geleneksel hale getirilecek  yaz futbol okulu 2021 yılı çalışmaları 15 Eylülde bitiyor.

140 sporcunun  katıldığı ve  4 antrenörün gözetiminde eğitim gören minik sporculara forma, şort ve çorap hediye edildi.

 GELENEKSEL HALE GELECEK

Akçakoca Belediyesince bu yıl 140 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen geleneksel olarak planlanan  yaz futbol okulunda eğitim gören öğrencilere  forma, şort, tozluk ve ünlü futbolcuların hayatlarını yazan kitaplar ;

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın talimatı ile Umut Işığı Birimi Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan, Yüksel Yılmaz ve ABİTAŞ Genel Müdürü Hakan Öztaş tarafından çocuklara hediye edildi.

 

10 HAFTA BOYUNCA EĞİTİM GÖRDÜLER

06 Temmuzda başlayan 7–14 yaş gruplarındaki öğrencilerin 10 hafta boyunca yaz futbol okulunda eğitim gören çocuklar, Akçakoca Belediyesi ve Akçakoca spor tarafından ücretsiz olarak düzenlenen yaz futbol okuluna kayıt yaptırarak, yetenekli antrenörler  Selâhattin Bal, Serkan Tetik, Aytaç Ön ve Burak Sökezoğlu tarafından çalıştırıldı. Yaş gruplarına göre ayrılan çocuklar hem yaz tatilini değerlendirdi hem de, pandemi sürecinde spordan ve sosyal faaliyetlerden uzak kalan çocuklarımıza spor kültürü ve spor ahlakı verebilmek ayrıca onların yeteneklerini görmelerini sağlandı,  ilçe dışından da katılımlar oldu.

FUTBOL OKULUNA YOĞUN İLGİ

Akçakoca Belediyesi ve Akçakocaspor tarafından ilk kez ücretsiz olarak başlatılan Yaz futbol okuluna Akçakocalılar yoğun ilgi gösterdi. Burada eğitim gören öğrenciler hem yaz ayını dolu dolu geçirdi hem de yeteneklerini keşfetti.

BAŞKAN YANMAZ ÇOCUKLARLA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU.

Yoğun görüşme programı nedeniyle  il dışında olan Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz,  minik futbolcularla görüntülü görüşerek geleceğin futbolcularına saygı ve sevgiyle kalmaları temennisinde bulundu.

Yanmaz Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Akçakocaspor’un geleceğini oluşturacağına inandığımız futbol okullarını sürekli göz önünde tutarak buraların aktif çalışmasını sağlamak istiyoruz. Böylelikle Akçakocaspor’un geleceğini teslim edeceğimiz futbolcu kardeşlerimize bir yol açmayı hedefliyoruz. Umarım spor okullarımızdan çok çok iyi futbolcular yetişir ve Akçakocaspor’un geleceğine katkı sağlarız” dedi.

KLÜP BAŞKANI SOLAK’TAN AKÇAKOCA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Akçakocaspor kulübü  Başkanı Hakan Solak ise Akçakoca Belediyesinin böylesi bir projede yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek destekleri için Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’a ,Umut ışığı Birimi Gönüllü Koordinatörü Nursen Yanmaz’a ,Akçakoca Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan ve Yüksel Yılmaz ile Abitaş Genel Müdürü Hakan Öztaş’a teşekkür etti.







ETİKETLER: