akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

 “EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’IN” ŞAHİN AGA’SI AKÇAKOCA’DA

 “EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’IN” ŞAHİN AGA’SI AKÇAKOCA’DA
31.08.2021 13:06
2.467
A+
A-

 

Birçok dizi ve filmlerde rol alan ayrıca, seslendirme çalışmaları yapan   Devlet Tiyatroları sanatçısı  Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Şahin Ağa karakteri ile hafızalara kazınan,2015’ten beri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yine Şahin Ağa adlı karakteri canlandıran oynadığı her karekterin hakkını veren  usta oyuncuTurgay Tanülkü hafta sonunu Akçakoca’da geçirdi.

Eşi ile birlikte Akçakoca’ya gelen eskiye dayanan bir aile dostluğu olan Yalçın Alagöz’ün konuğu olan  Tanülkü,  Liman Kafe İşletmecisi Yılmaz Çakmak ve  Volkan Tandoğan’ı ziyaret etti.

Daha öncede Akçakoca’ya geldiğini belirten ve bu kez büyük bir değişim yaşandığını gördüğünü söyleyen Tanülkü “Bu ziyaretimde başta  Liman bölgesi olmak üzere Akçakoca’da estetik ve görsellik bakımından çok önemli güzel gelişmeler olmuş. Başkan’ın çalışmalarına destek verilmeli. Akçakoca turizmi için bu gelişmeleri önemli buluyorum. Çok beğendim” dedi.

 







ETİKETLER: