akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3800
EURO
34,7479
ALTIN
2.406,46
BIST
10.084,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

 AKÇAKOCA’NIN İÇME VE DENİZ SUYUNDA HERHANGİ BİR KİRLİLİK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

 AKÇAKOCA’NIN   İÇME VE DENİZ SUYUNDA HERHANGİ BİR KİRLİLİK SÖZ KONUSU DEĞİLDİR
25.07.2021 13:10
886
A+
A-

 

İlçe Sağlık Müdürlüğü içme ve deniz suyunun temizliği ve acil serviste yaşanan yoğunluk nedeniyle bir açıklamada bulundu.

Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Numan Çabuk  bayram tatili nedeniyle çok yoğun bir nüfus artışı yaşanan Akçakoca’da hastane acilinde kısa süreliğine bir yoğunluk yaşandığına bunun da bizzat kendisinin de görev alması ve yapılan takviyelerle çözüldüğüne dikkat çektiği bilgilendirmede ;

“Değerli Akçakocalılar

Turizim sezonun başlaması ve Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olmasıyla beraber ilçemize çok sayıda misafir gelmiş ve  ilçemiz nüfusunda ciddi bir artış görülmüştür.

2020 yılında Ramazan ve Kurban Bayramlarında kısıtlamaların olması ve aynı yılın turizm sezonunda oluşan aşırı yağışlar nedeniyle ilçemizde nüfus yoğunluğu yaşanmamıştır.

2020 yılı 2021 yılı Kurban Bayramı tatillerinde hastaneye müracaat sayılarındaki fark nüfus yoğunluğundaki aşırı artıştan, belirli saatlerdeki yoğunluk ise müracaatların (acil durumlar dışında kalan)  günün belirli saatlerine  kümelenmesinden kaynaklanmaktadır.

Kurumumuzca ilçemiz plajlarında 12 ayrı noktadan alınan yüzme suyu analizlerine göre yüzme suyunda mikrobiyolojik yönden bir kirlilik bulunmamaktadır. İlçemiz içme suyu şebekesinden düzenli olarak klor ölçümü yapılmaktadır ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır.

Sağlıklı Günler Dileriz.” Dedi.







ETİKETLER: