akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,2704
EURO
34,7748
ALTIN
2.411,84
BIST
10.210,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

BANKALAR VE ATM LERDE ÇİN İŞKENCESİ

BANKALAR VE ATM LERDE ÇİN İŞKENCESİ
16.07.2021 17:31
1.728
A+
A-

Akçakoca’da bayram ikramiyelerini ve maaş farklarını almak için banka şubeleri ile  ATM lere  giden çoğu yaşlı 65 yaş üstü vatandaşlar acı bir süprizle karşılaştı.

Banka Şubelerinde ve ATM lerde para olmaması nedeniyle oluşan uzun kuyruklarda  aşırı sıcaklar altında saatlerce beklemek zorunda kalan insanlar adeta Çin işkencesi çekti.

 

Kurban Bayramı öncesi dağıtılmaya başlanan ikramiyeler nedeniyle bankaların önünde uzun kuyruklar oluştu. Özellikle devlet bankaları  önünde ve ATM lerinde oluşan kuyruklar vatandaşlara  zor saatler yaşattı.

Böyle bir olasılığı hesap etmeyip gerekli tedarikte bulunmayan yöneticilere ateş püsküren çoğu emekli  ve yaşlı vatandaşlar “Para yok ne demek, yeterli memur yok ne demek .. Vatandaşa bu eziyet niye “1diyerek tepkilerini dile getirdiler.







ETİKETLER: