akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

SEL ESMAHANIM KÖYÜNÜ BİR KEZ DAHA VURDU…

SEL ESMAHANIM KÖYÜNÜ BİR KEZ DAHA VURDU…
07.07.2021 09:13
1.312
A+
A-

Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece 02 00 saatlerine kadar süren şiddetli yağışın neden olduğu su taşkınları Esmahanımköyünde büyük hasara neden oldu. Bölge halkı gece boyunca korku içinde önlem almaya çalıştı.

 

Köyün her yönde giriş çıkışını sağlayan yolların kullanılamaz duruma geldiği 2019 selinden sonra yapılan asfalt yolların büyük hasar gördüğü ve dere ıslahı için yapılan duvarın köy içinde ki bölümünün yıkıldığı bilgileri edinildi.

 

Akçakoca İlçesi Esmahanım ve Uğurlu Köyünde etkili olan ve  büyük zarar veren selin 23 30 itibari ile  Cumayeri İlçesinde

Avlayan, Dokuzdeğirmen, Mısırlı,Subaşı, Yenitepe ve Akpınar Köyü’ nde, Çilimli’nin  Kırkharman Köyünde  de ciddi hasara neden olduğu , suların  Yükselmesi nedeni ile Bir çok ev sular altında kaldığı  bilgileri edinildi.  Özel İdare ve Afad Ekipleri bölgelere hareket ettiği öğrenildi.

Can kaybının yaşanmadığı felaket bölgesine gece yarısı Vali Atay’ın olay yerine giderek incelemelerde bulunduğunu belirten yardım çalışmalarına katılan vatandaşlar  “ Allahtan yağışın durduğunu  bir saat daha sürmesi halinde büyük bir felaketin yaşanabileceğine dikkat çektiler.

Günün ışıması ile birlikte selin etkileri çıplak gözle görülürken meteorolojik verilerde  bölgemizin halen risk altında olduğu belirtiliyor.







ETİKETLER: