akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4745
EURO
34,7570
ALTIN
2.441,46
BIST
9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YANMAZ SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN YANMAZ SAHA  ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
21.05.2021 15:14
2.184
A+
A-

 

 

 

Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Akçakoca Belediye Başkanı M.Okan Yanmaz,Fen İşleri Müdürlüğü Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Yanmaz’a Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan eşlik etti.

Saha çalışmalarını inceleyen Başkan Yanmaz’ın  yanına gelen vatandaşlar talep ve isteklerini dile getirerek kendisine teşekkür etti. Her fırsatta daha ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı ile vatandaşın yakınında olmaya çalışıyoruz ifadelerine yer veren Başkan Yanmaz, “Yerel yönetim anlayışına yeni bir yaklaşım getirdik. Biz daima vatandaşlarımızın fikirlerini, taleplerini ön planda tutarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hava şartları ne olursa olsun sahada yılmadan hizmet veren çalışma arkadaşlarımın motivasyonlarını artırmak da bizim için önemli bir konu. Kendileri ile hem sohbet ettik hem çalışmalar hakkında bilgi aldık” dedi.

 

Yanmaz; ‘’Batı Karadeniz’in İncisi Düzce ve Bolu’nun denize açılan yüzü ilçemiz Akçakoca için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Bu şirin ilçemizi modern ve marka haline getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz’’ ifadelerine yer verdi.

 







ETİKETLER: