akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5224
EURO
34,9062
ALTIN
2.438,38
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

MECLİS ÜYESİ ÖZGÜR SEÇKİN’İN ARACI HASTANE OTOPARKINDA YAKILDI

MECLİS ÜYESİ ÖZGÜR SEÇKİN’İN ARACI  HASTANE OTOPARKINDA YAKILDI
01.03.2021 16:24
409
A+
A-

 

Akçakoca Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Özgür Seçkin’in otomobili, park halinde olduğu Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin otoparkında yakıldı.

 

Muayene olmak için gittiği hastanenin otoparkında aracını park ederek  binaya giren Özgür Seçkin bir süre sonra aracının plakası okunarak dahili anons yapıldığını ve aracının yandığının söylendiğini bunun üzerine gittiğinde parka  bıraktığı otomobilinin yanmış halde bulduğunu söyledi.

 İtfaiyenin anında müdahalesi ile söndürülen Aracı yakanın ruh hastası bir kadın olduğunu ve  benzin dökerek yaktığının belirlendiğini söyleyen Seçkin yakalanan kadının psikolojik tedavi gören bir kişi olduğu belirterek “neden yaktın” sorusuna, ”Araç bana ters ters bakıyordu ve  seni yakacağım dedi.  Ben de korktum onu yaktım” şeklinde yanıtladı dedi.

Hasta kadının yanında gezdirdiği benzin dolu bidonu ile diğer araçları da yakmak istediği fakat görevliler tarafından çabucak yakalandığı için bu eylemini hayata geçiremediği öğrenildi.

Otomobili yakan kadının bir gün önce de iki mağazanın vitrinlerini taşlarla parçaladığı yakalanarak evine teslim edildiği yine  polis tarafından göz altına alındığını belirten   Seçkin’in  motor kısmı tamamen kaportasının da büyük bölümü yanan  aracının  ise  kullanılamaz hâle geldiği görüldü.







ETİKETLER: