akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3824
EURO
34,7071
ALTIN
2.398,05
BIST
10.208,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ALESTA CAFE BİSTRO ,  ÖZLENEN LEZZETLERİ  SUNMAYA BAŞLADI

ALESTA CAFE BİSTRO ,  ÖZLENEN  LEZZETLERİ  SUNMAYA BAŞLADI
26.02.2021 09:10
464
A+
A-

 

Pandemi kısıtlamaları kapsamında zorunlu olarak hizmetini durduran Akçakoca’nın lezzet durağı  marka işletmelerinden  “ Alesta Cafe Bistro  ” gel al ve paket servis yöntemi ile hizmet vermeye başladı.

Gerek servis, gerek lezzet ve gerekse hijyen ve çevre hassasiyetiyle yerli yabancı herkesin takdirini kazanan, Yemek, huzur ve rahatlık konusunda , sadece misafir olup hizmet alan  insanların yorumlarıyla yönetilen , bunu dikkate alarak  yönünü çizen ve bu mecrada en etkili site olan Foursquare’de  8.9 puanla Akçakoca’da 1. Sırada yer alan   güzide mekanlarımızdan ALESTA CAFE BİSTRO  “ gel al” servis yöntemiyle hizmete girerek özlenen Alesta lezzetlerini sunmaya başladı.

Yeniden hizmet vermeye başlamasıyla yaşadığı  mutluluğu Akçakoca’lılarla paylaşan mekanın gülen yüzü ve sosyal alanlardaki görüş, düşünce ve uygulamalarıyla tanıdığımız Ahmet İnceoğlu , 22 Şubat 2021 Pazartesi tarihi itibariyle “gel al servisle” hizmete başladıklarını vurgulayarak duygularını ; “ Bize ve inanıyorum ki size de çok uzun gelen bir aradan sonra Alesta olarak hizmet vermeye başladık. Özlediniz özledik. Isınma turları başlasın. Daha yakın, daha sevgiyle , dost masalarında sıcak sevecen  muhabbetlerin buluşacağı  güzel günler yakındır. “ ifade etti.

“Gel Al” ve sokağa çıkma kısıtlaması olan hafta sonları “Paket  Servis ” yöntemiyle saat 12 00; 20 00 saatleri arasında verilen hizmetle kapsamında  Alesta’nın özel lezzetleri olan

Chef Burger…

 

Dağ Kekikli Tavuk..

Etli veya Tavuklu Wrap…

ve Tavuklu veya etli Qesesadilla

 

0542 428 81 00  &   0533 067 09 69  nolu hatlardan sipariş verilebiliyor.

 







ETİKETLER: