akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

VATAN PARTİSİ’NDEN SAADET’E TEBRİK ZİYARETİ

VATAN PARTİSİ’NDEN SAADET’E TEBRİK ZİYARETİ
18.12.2020 13:33
488
A+
A-

 

Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar, Saadet Partisi’nin 11 Ekimde gerçekleştirdiği 8. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı seçilen Özkan Atıcı’yı ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kendisine eşlik eden Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Fırıncı ile birlikte yapılan Türkiye ve Akçakoca  gündeminin  sohbet havasında konuşulduğu ziyarette Başar, Atıcı’ya Mavi Vatan dosyası  ve Genel Başkan Perinçak’in   “Üretim Devrimi” kitabını  sundu.

Dosya ve Kitabın içeriğindeki konular hakkında fikirleri  paylaşan Naz Başar  görüşlerini “

Ülkemizin kıta sahanlığı, Münhasır Ekonomik Bölgesi (MEB) ve kara suları başta olmak üzere etrafındaki denizlerle uluslararası hukuktan doğan her türlü hakkına sahip çıkacağını ve donanmamızın buna hazır olduğunu tüm dünyaya ilan ediyoruz. Fırat’ın doğusu ve batısından Türkiye’ye yönelen tehdit, Doğu Akdeniz’e kaymış bulunuyor.

Son kışkırtmanın, Doğu Akdeniz gerginliğinin de konuşulacağı AB zirvesi öncesinde yapılması dikkat çekiydi. Akdeniz’de uluslararası sulardaki Türk gemisine yapılan baskın ne NATO müttefikliğiyle ne BM kararlarıyla ne de uluslararası hukuk kurallarıyla bağdaşan skandal bir adımdır.

Doğu Akdeniz ve Kıbrıs üzerinden tehdidin ağırlaştırılması, KKTC’nin tanımasına yönelik eğilimleri olgunlaştırmaktadır.

Mavi Vatan geleceğimizdir, hiçbir engel bizi bu haklı davamızdan vazgeçiremeyecek! Dış tehditlere karşı iç cepheyi sağlam tutmak tüm siyasi partilerin ve her Türk vatandaşının vatani görevidir. “ diyerek ifade etti.

Başar Nazik ev sahipliğinden dolayı Saadet Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimine teşekkür etti.

 

 







ETİKETLER: