akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5717
EURO
34,9981
ALTIN
2.460,27
BIST
9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

50 YATAKLI YENİ HASTANE YAPIM ÇALIŞMALARI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

50 YATAKLI YENİ HASTANE YAPIM  ÇALIŞMALARI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
16.12.2020 08:52
533
A+
A-

Yapımına ne zaman başlanacağı konusunun Akçakoca Kamuoyunu uzunca bir süredir meşgul eden ve yeri konusunda olumlu olumsuz görüşler ortaya atılan Akçakoca Devlet Hastanesi Binasının yapımı ile ilgili olarak çalışmanın başladığı açıklandı.

Ketmenli Yolu girişi Cambaz Bayırı mevkiinde  yapılacak olan 50 yataklı Akçakoca Devlet Hastanesinin temelinin 2021 yılı sonunda atılmasının hedeflendiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin proje yapım çalışmalarının başlatılması talimatının verildiğini söyledi.

 

Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır’ın Ankara’da bakanlık düzeyinde yaptıkları bir dizi görüşmeyle ilgili olarak bir açıklamada bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin,

“ 2018 yılı Eylül ayında kamulaştırma bedeli İller Bankası’ndan alınarak arazi alım süreci tamamlanan 50 yataklı Akçakoca devlet hastanesinin inşaatı ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Akçakoca Belediyesi’nde bulunan arazinin Sağlık Bakanlığı’na devri gerçekleşmiştir.

 

TEMELİ BİR YIL SONRA ATILACAK

 

Gerekli süreçlerin tamamlanması ile bugün Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’i ziyarette bulunan AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Fahri Çakır ve Ayşe Keşir sürecin takvimini belirlemek ve projeyi hızlandırmak için görüşmeler gerçekleştirmişlerdir.

Bakanlık talimatı ile proje yapım süreci başlamış olup, proje yapıldıktan sonra yapım ihalesine çıkılacak ve 2021 yılı sonunda temel atılması planlanmaktadır.

Başta desteklerinden dolayı Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir, AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Fahri Çakır ve Ayşe Keşir’e teşekkür eder Akçakoca İlçemize hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

 







ETİKETLER: